Модерен Веб Дизајн
кроен за Вашите потреби

Од концепт до готов производ
“Ние го креираме вашиот вебсајт од соништата”

Искуство

Имаме повеќе од 20 години искуство во полето на графичкиот и веб дизајн

Брзина

Имаме голема пасија кон нашата работа и сакаме да покажеме резултати веднаш

Квалитет

Стремеж кон перфекција, услугите што ги нудиме гледаме да бидат со врвен квалитет

ШТО РАБОТИМЕ

Веб дизајн - редизајн

Без разлика дали ви треба нова веб страница или редизајн на постоечката, преку соработка со вас, ги разбираме вашите деловни цели за да создадеме веб страница што го одразува вашиот бренд и ја таргетира вашата целна група. Од концепт до готов производ, ние сме посветени на обезбедување висококвалитетни услуги за веб дизајн кои им помагаат на нашите клиенти да ги постигнат своите онлајн цели. Контактирајте со нас денес за да дознаете повеќе.

Лого дизајн

Ви нудиме услуга за изработка и дизајнирање на вашето лого. Според нашето искуство логото претставува најпотценет дел од вашиот бренд, а во исто време и најпредизвикувачки дел од графичкиот дизајн за изработка на истото. Од концепт до готов производ, ние сме посветени на обезбедување висококвалитетни услуги за лого дизајн кои им помагаат на нашите клиенти да ги постигнат своите онлајн цели. Контактирајте со нас денес за да дознаете повеќе.

SEO оптимизација

Нашите услуги за оптимизација на оптимизација вклучуваат сеопфатна анализа на вашата веб-страница и вашата конкуренција, истражување на клучни зборови, оптимизација на страницата, креирање и оптимизација на содржина, градење врски и тековно следење и известување. Нашата цел е да и помогнеме на вашата веб-страница да се рангира повисоко на страниците со резултати од пребарувачот, за да се осигуриме дека веб страниците на нашите клиенти секогаш функционираат најдобро

On line продавница

Нашиот сервис за онлајн продавници вклучува креирање на продавници кои го одразуваат брендот на клиентот, дизајнирање и развој на ефективни експертизи за корисници, интеграција на системи за плаќање и достава, и континуирана техничка поддршка. Работиме во тесна врска со клиентите за да ги разбереме нивните потреби и да создадеме онлајн продавници што го надминуваат нивното очекување. обезбедување висококвалитетни услуги за веб дизајн кои им помагаат на нашите клиенти да ги постигнат своите онлајн цели. 

Одржување

Ние сме вашиот доверлив партнер за одржување на веб-страниците. Нашата услуга за одржување на веб-страници е дизајнирана да ги задоволи потребите на нашите клиенти и да го намали ризикот од неочекувани прекини на работа и губење на податоци. Во рамките на нашата услуга за одржување на веб-страници се следните услуги: ажурирање на содржината, одржување на безбедносни копии, проверка на функционалноста на страната, управување со доменот и хостингот, и други услуги за одржување на вашата веб-страница.

Проекти

Тука ќе видите дел од нашите проекти

Ценовник

WEB START

 • Идејно и графичко решение
 • Onepage layout
 • Еднојазична верзија
 • До 30 фотографии
 • Текст неограничен
 • SEO Оптимизација
 • Уникатен дизајн на страница
 • 3 месеца техн. поддршка

13 000 ден.

WEB ADVANCED

 • Идејно и графичко решение
 • Multipage layout
 • Двојазична верзија
 • Неограничени фотографии
 • Текст неограничен
 • SEO Оптимизација
 • Уникатен дизајн на страница
 • 6 месеца техн. поддршка

17 500 ден.

WEB ULTIMATE

 • Идејно и графичко решение
 • Multipage layout
 • WEB Продавница
 • Двојазична верзија
 • Неограничени фотографии
 • Текст неограничен
 • SEO Оптимизација
 • Уникатен дизајн на страница
 • 6 месеца техн. поддршка

22 000 ден.

цените се без вклучен ддв од 18%

Контакт